Terma & Syarat

Terma & Syarat untuk DuitCyber.com

Sekiranya anda memerlukan sebarang informasi atau pertanyaan mengenai terma dan syarat laman web ini, sila hubungi kami melalui borang perhubungan.

Terma dan syarat untuk DuitCyber.com adalah seperti berikut:
Segala informasi yang dipaparkan pada laman web ini adalah bertujuan untuk keperluan umum saja. DuitCyber.com tidak akan bertanggung jawab ke atas sebarang kerosakkan, kerugian atau masalah yang terjadi. Segala tindakan yang anda ambil melalui informasi di dalam laman web ini (www.duitcyber.com) adalah tanggungjawab anda sendiri.

Melalui laman web DuitCyber.com, anda dapat mengunjungi halaman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Sementara kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan laman web tersebut. Pautan ke laman web lain mungkin berbeza dengan kandungan atau isi yang terdapat pada laman web ini. Pemilik laman web tersebut mungkin berubah isi kandungannya sebelum kami sempat untuk menghapuskan pautan yang telah rosak atau tidak berfungsi.

Perlu diketahui juga, seandainya anda meninggalkan laman web ini, web lain mungkin mempunyai terma dan syarat yang berbeza dan ini adalah di luar kawalan kami. Sila menyemak dasar privasi atau terma dan syarat laman tersebut sebelum terlibat dalam sebarang urus niaga atau memuat naik sebarang maklumat.

Persetujuan
Dengan melayari laman web ini, secara automatiknya anda telah bersetuju dengan terma dan syarat yang dinyatakan di sini.

Kemas Kini
Terma dan Syarat laman web ini telah dikemas kini pada 30 Januari 2019.
Seandainya kami kemas kini atau berubah isi kandungan ke atas dokumen ini, segala perubahan akan dipaparkan disini.